Top 4 pizza

Profita de oferta noastra

Top 4 preparate

Comenzi telefonice 10:00 - 23:00

0756-220-055

0730-223-815

0341-443-982

Despre PepeVerde

Suntem singura pizzerie din Constanta care livreaza pizza coapta in cuptor cu lemne si unde poti alege sortimente diferite.

La noi in meniu gasesti retete originale pe care nu le poti comanda din alta parte, cum ar fi: Pizza Corona, Pizza Cheeseburger, Pizza Chicken Bacon Fresh, Calzone con Pancetta, Meniu Chicken Cremadilla, Meniu Big Melt, Meniu Sweet and Spicy Chicken.

Vei descoperi un gust superior, datorita ingredientelor proaspete si de calitate pe care le folosim. De exemplu, sosul de pizza il preparam in propria bucatarie, mozzarella folosita de noi este adusa din Italia, iar carnea din care facem burgerii este 100% pulpa de vita proaspata.

Cand nu ai chef sa vorbesti la telefon, ai la dispozitie o aplicatie pentru iOS (Apple) sau Android si acest website de unde poti comanda online in 3 pasi simpli: 1) Alegi produsele din meniu. 2) Completezi datele pentru livrare. Daca ai mai comandat anterior folosind acelasi browser/aplicatia, datele tale sunt salvate automat. 3) Nu faci nimic, pentru ca dupa finalizarea comenzii noi iti trimitem un sms/notificare de confirmare pentru ca tu sa stai linistit si sa astepti comanda.

Cand vine comanda de pizza, noi stim ca primii la usa sunt copiii dvs. Multumeste-le din partea noastra si lasa-i sa coloreze cutia de pizza, cu design-ul special creat pentru ca acestia sa isi foloseasca imaginatia in mod constructiv si distractiv.