PepeVerde

Pizza Chicken Bacon Fresh, o reteta originala care te va surprinde placut.

Pizza Chicken Bacon Fresh, o reteta originala care te va surprinde placut.

Articol noutati - Chicken bacon fresh

pizza cu pui si bacon maioneza chicken bacon fresh 1+1 gratis oferta constanta inventata 2017   Pizza Chicken Bacon Fresh s-a nascut intr-un moment de inspiratie al unuia dintre pizzeri nostri. Pentru ca ne place diversitatea, mereu testam gusturi si combinatii noi. Asta e simpla poveste a acestei pizze unice din Constanta care a aparut in meniul nostru.

   Se poate comanda, la fel ca toate celelalte pizze din meniul nostru, la oferta 1+1 gratis. Pizza medie, de 30 de centimetri, este la pretul de 33 lei, iar cea mare de 40 cm costa 58 lei. Bineinteles, pe cea gratuita o poti alege diferita.

   Pizza Chicken Bacon Fresh, sau pizza cu pui si bacon mai pe romaneste, contine sos proaspat de rosii, mozzarella, piept de pui, bacon, rosii, salata, si sos de maioneza intins peste toate ingredientele. Poate parea prea grasa sau prea gretoasa cand te gandesti ca are si bacon si maioneza, dar te asiguram ca o data ce o vei gusta vei simti din prima un gust foarte fresh, datorita salatei si maionezei care are un gust fin, completand perfect puiul si baconul de calitate.

Incearc-o si tu si vei ramane placut surprins de aceasta reteta originala de pizza.

Button-Menu