PepeVerde

Noua senzatie: Cheeseburger pizza

Noua senzatie: Cheeseburger pizza

cheeseburger pizza

Cand am gustat prima oara din pizza asta, puteam sa jur ca mananc un cheeseburger. Adica cheeseburger-ul vostru delicios, din meniu. Dupa ce am mestecat bine, de cateva ori, incet incet se simteau aromele de pizza, si era chiar placuta trecerea. Nu m-am asteptat sa fie chiar atat de reusita combinatia voastra dintre cheeseburger si pizza. E altoita perfect.” Acesta a fost feedback-ul primit de la testerul nostru, un client destul de fidel si, mai ales, destul de gurmand. Ne-a convins ca trebuie sa o introducem in meniu.urgent

Interesant este si faptul ca ideea tot de la un client a venit, intamplator, cand acesta nu stia ce sa aleaga intre cheeseburger si o pizza: “Daca as putea sa mananc asa mult, as lua si un cheeseburger si o pizza.“. Pana la urma, a comandat si pizza, dar si un cheeseburger mic, nestiind initial ca avem si varianta mica a sandwich-ului sau preferat.

Si de aici, a fost floare la ureche. Am testat cateva variante de ingrediente pana am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa pastram reteta aproape exacta a unui cheeseburger, unde chifla este inlocuita de blatul de pizza, iar sosul de rosii pentru pizza inlocuieste ketchup-ul.  Gustul desavarsit este dat tot de carnea de vita, preparata dupa reteta proprie.

Va recomandam cu maxima incredere aceasta noua senzatie de pizza. Cheeseburger pizza: si cheeseburger, si pizza. Sau mai bine zis “Mai intai cheeseburger si dupa aia pizza“.

*** Cheeseburger Pizza este la oferta 1+1 gratis, daca o comanzi acasa, la serviciu sau oriunde te afli in Constanta.               

button