PepeVerde

Nou in meniu! Pizza Corona.

Nou in meniu! Pizza Corona.

Se ia aluatul de pizza, se intinde rotund, se pune sosul, mozzarella si ingredientele pentru fiecare sortiment de pizza. Asta e procesul de productie a unei pizza. Tot timpul la fel. Aceeasi rutina zilnica cand vine vorba de o comanda de pizza.
Suna telefonul, avem o comanda noua de pizza. Doua pizza ca e oferta 1+1 gratis. Se ia aluatul de pizza, se intinde rotund, se pune sosul, mozzarella si ingredientele pentru fiecare sortiment de pizza. Bun! Ce facem? Hai sa mai schimbam ceva.

Introducem o pizza in meniu care ne obliga sa schimbam putin procesul asta. Buna idee!
Pizza Corona: Se ia aluatul de pizza, se intinde rotund, se pune sosul, mozzarella…. Stop! nu se mai intinde rotund! Se formeaza cuiburi unde punem Crema de Branza! mmmmmm, cea mai buna crema de branza pe marginea pizzei care altadata era doar o crusta de aluat. De acum, fiecare felie de pizza contine un cuib cu crema de branza. E absolut delicioasa Pizza Corona daca iei o lingurita si intinzi crema de branza peste restul ingredientelor. Daca mai adaugi si foarte putin sos dulce peste ea, nu o sa mai vrei sa se termine acest gust.

Va dorim Pofta Buna, la Pizza Corona! O altfel de pizza, in Constanta.

PIZZA CORONAsos pizza, mozzarella, sunca, ciuperci, porumb, crema de branza. (30cm – 32 lei; 1+1 gratis),http://www.pepeverde.ro/meniu/

Posted by Pepe Verde – Constanta onĀ Thursday, June 4, 2015