PepeVerde

Cutia de pizza si imaginatia copilului tau!

Cutia de pizza si imaginatia copilului tau!

pizza box facebook

Dragi clienti, dorim sa va obisnuim cu surprize ocazionale si noi implementari in serviciile si produsele pe care vi le oferim, drept urmare va prezentam o idee unica in Constanta. Noul design al cutiei noastre de pizza ofera copiilor posibilitatea de a “trece la joaca” imediat dupa ce termina de mancat.

Pentru ca vrem sa oferim un produs de calitate clientilor nostri dar si copiilor acestora, am gandit acest nou look al cutiilor noastre de pizza, care ofera celor mici posibilitatea de a-si exersa creativitatea si dexteritatea artistica. Noul design al cutiei de pizza Pepe Verde le da ocazia copiilor dumneavoastra sa isi puna o amprenta colorata pe acest ambalaj, prin folosirea de creioane colorate sau carioci. Studiile arata ca astfel de exercitii de creativitate imbunatatesc varii capacitati fizice si cognitive, precum dexteritatea in scris sau desenat sau atentia si rabdarea intr-o sarcina. Toate acestea sunt adunate intr-o activitate simpla, plina de bucurie.

Tinem sa va anuntam, totodata, faptul ca vom schimba regulat imaginile de pe cutiile de pizza, care pot fi colorate de copii. Va multumim ca sunteti alaturi de noi si vom reveni cu inovatii si vesti bune menite sa va dovedeasca recunostinta noastra pentru alegerea unui brand local in continua crestere!